< Ga terug

Seizoensopening na de zomerstop op 28 augustus

De schoolvakantie is ten einde en dat betekent dat het weer tijd is om samen te komen voor onze eerste bijeenkomst van het nieuwe seizoen! Na een welverdiende vakantieperiode is het op donderdag 28 augustus zover: de seizoensopening van Fotogroep Vlijmen. We kijken er enorm naar uit om elkaar weer te zien en alle creatieve werken die in de zomer zijn gemaakt te bewonderen.


Wat gebeurde er tijdens de zomerstop?


Hoewel we elkaar een tijdje niet hebben gezien, hebben de leden van onze fotogroep zeker niet stilgezeten. Deze zomer zijn er prachtige foto's gemaakt die vier verschillende fietsroutes rond Waalwijk illustreren. Dit is een samenwerking met de kerk Sint Jan de Doper in Waalwijk. Hieruit kwam de vraag de fotografie te verzorgen voor 'n viertal fietsroutes in de regio waalwijk genaamd Fietsroute Johannes de Doper Langstraat West en Oost en Noord en Zuid. 


Wat staat er op de agenda?


Tijdens onze seizoensopening zullen we niet alleen de zomerse fotoprojecten bekijken, maar ook de macrofoto's bespreken die gemaakt zijn tijdens een van onze laatste excursies vóór de zomerstop. Deze close-up opnames hebben vast weer voor verrassende en inspirerende beelden gezorgd.


Daarnaast nemen we ook de tijd om terug te blikken op de foto's van de jaarafsluiting. Deze foto's markeren het einde van ons vorige seizoen en zijn een mooi startpunt om het nieuwe seizoen vol frisse inspiratie en ideeën te beginnen.


We hopen dat iedereen erbij kan zijn op donderdag 28 augustus. Laten we er samen een inspirerende en creatieve avond van maken!


Tot dan!